Ιατρικός τουρισμός

Περάστε το χρόνο της θεραπείας και αποθεραπείας σε ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον.

Οι μετακινήσεις από τη μια χώρα στην άλλη έχουν γίνει εξαιρετικά εύκολες στην εποχή μας, και αυτό έχει πυροδοτήσει την παγκόσμια τάση όπου οι ασθενείς πλέον δεν μένουν καθηλωμένοι στη χώρα τους για την ιατρική τους φροντίδα αλλά μπορούν πλέον να μετακινηθούν προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Η Ελλάδα είναι γνωστή ανα τον κόσμο για το επίπεδο των διακοπών που μπορεί να κάνει κάποιος στις ομορφιές της, καθώς επίσης και για το υψηλό ιατρικό επιστημονικό επίπεδο. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά της, την έχουν κάνει πόλο έλξης όχι μόνο του παραδοσιακού τουρισμού, αλλά και του Ιατρικού τουρισμού.

παραλία

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διοργάνωση των διακοπών και της θεραπείας σας για να μπορέσετε να απολαύσετε τις ομορφιές του τόπου μας και ταυτόχρονα να ακολουθήσετε το απαιτητικό ιατρικό πρόγραμμα. Σε εμάς, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα πέραν του να μας εξηγήσετε την επιθυμία σας και εμείς θα φροντίσουμε γι'αυτήν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε πως γίνεται αυτό και ξενοιάστε από τον πολύπλοκο προγραμματισμό.

Αναλαμβάνουμε

Την μεταφορά σας στο μέρος που επιθυμείτε

Την οργάνωση και υλοποίηση της θεραπείας σας

Την οργάνωση της διαμονής σας καθώς και επιπλέον δραστηριότητες που θα μπορούσατε να κάνετε

Την ασφαλή επιστροφή σας στο μέρος της μόνιμης διαμονής σας


Δεδομένου του χαμηλού κόστους διαβίωσης στην Ελλάδα, σε σχέση με αντίστοιχες ιατρικά ανεπτυγμένες χώρες, μπορείτε να ακολουθήσετε την καλύτερη θεραπεία μαζί με διακοπές και ξεκούραση.

Διεύθυνση
Ναπολεοντος Zερβα 17
Iωάννινα, ΤΚ. 45332
Ελλάδα

Επικοινωνήστε
Τηλέφωνο 1: 6936490848
Τηλέφωνο 2: 6932665280
email: info@careandtourism.com


Ωράριο
24 ώρες το 24ωρο
365 ημέρες το χρόνο

Χάρτης care and tourism