Care and Tourism

Jeta e njeriut është përparësia jonë

Na dërgoni një mesazh

Programimi i Provimeve Covid19 

Kudo që të udhëtoni, mund të hasni protokolle të ndryshme për COVID-19. 

Përgatitja paraprakisht mund të ndihmojë që të mos humbni kohë duke ndjekur masat paraprake të sigurisë.
Organizoni gjithçka që ju nevojitet shumë më herët. Planifikoni marrjen e mostrave të testit antigjen (të shpejtë) ose testit molekular (PCR) në vendin tuaj dhe në kohën që dëshironi, pa sherr, vonesa dhe rreziqe. 

Transport ambulance për të lënduar dhe të sëmurë

Në Ndërmarrjen e Care and Tourism Enterprises, me parimin e transportit të shpejtë, të sigurt dhe të rehatshëm të pacientëve, ne ofrojmë transport mjekësor me ambulanca rrugore private por edhe me anë të ajrit (trafiku ajror), me aeroplan ose helikopter.

Infermierinë dhe kujdesin në shtëpi

Kompania Care and Tourism Enterprises, bazuar në etikën dhe vlerat humanitare, ne ofrojmë kujdesin më të mirë të mundshëm shëndetësor në shtëpi me çmimet më të mira.

Κujdesi mjekësor

Κujdesi mjekësor është procesi me të cilin një person, i cili shërohet nga një dëmtim ose sëmundje, merr trajtim për të rivendosur funksionin normal të trupit dhe lëvizshmërinë.

Rehabilitimi mjekësor

Rehabilitimi është procesi me të cilin një person, i cili shërohet nga një dëmtim ose sëmundje, merr trajtim për të rivendosur funksionin normal të trupit dhe lëvizshmërinë.

Doktor turistik

Të gjithë hotelet kërkohet të kontraktojnë me një mjek të trajnuar posaçërisht për t'u marrë me urgjencat mjekësore.

Turizmi mjekësor

Ne ndërmarrim organizimin e plotë të pushimeve dhe trajtimit tuaj në mënyrë që të mund të shijoni bukuritë e vendit tonë dhe në të njëjtën kohë të ndiqni programin kërkues mjekësor.

Ne bëjmë ndryshimin

Ambulanca - Transferimi i të lënduarve dhe të sëmurëve

Të gjitha ambulancat tona plotësojnë kërkesat e EKAB (Qendra Kombëtare e Ndihmës së Urgjencës Greke) dhe Ministrisë së Transportit për përshtatshmërinë dhe sigurinë.

Shërbimet e kujdesi

Për më tepër, ne ju ndihmojmë të mbyllni të gjitha takimet dhe analizat mjekësore, duke u shmangur pritjes dhe radhët e pafundme.

Infermierinë dhe kujdesin në shtëpi

Për të siguruar shërimin e shpejtë të pacientit, personeli i specializuar mjekësor dhe infermieror janë në bashkëpunim të vazhdueshëm me mjekun kryesor. 

Rehabilitimi mjekësor

Pas një dëmtimi ose sëmundjeje, është jashtëzakonisht e rëndësishme që personi i dëmtuar ose pacienti të marrë trajtim për të rikthyer funksionimin normal të trupit dhe lëvizshmërinë.

Çertifikimet e cilësisë së shërbimit tonë 

iso 9001:2015
iso 45001:2018

Caktoni një Provim për Covid19 

Bëni një takim për testin PCR (COVID-19 Test i Zbulimit Molekular) ose Test të Shpejtë (Test i Shpejtë i Zbulimit të Antigjenit). 

I accept the Site Privacy Policy (2022 V1.0)

Adresë
Napoleon Zervas 17
Janinë, Zip. 45332
Greqi

Kontaktoni me në
Telefon 1: 6936490848
Telefon 2: 6932665280
email: info@careandtourism.com

Orari
24 orë në ditë
365 ditë në vit