Healthcare services

Kujdes maksimal në çdo incident

Ndërmarrjet e Kujdesit dhe Turizmit ju sigurojnë personel të specializuar, shkencor dhe me përvojë për t'u kujdesur për ju ose të dashurin tuaj.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në shërbimet e mëposhtme të kujdesit: 

 • Pastrimi i ulcerave - ulçera - djegie
 • Trajtimi kirurgjik i djegieve - ulcerat - djegiet
 • Futja e një kateteri urinar, një tub rinovaskular (Levine), një kateter venoz qendror
 • Zëvendësimi i tubit të gastrostomisë - Ndryshimi i Levin - Ndryshimi i Foley
 • Kullimi i lëngut të ascites
 • Hemostaza e traumës me diaterinë
 • Aspiratë trakeobronkiale - Marrja e një kulture të sekretimit të pemëve trakeobronkiale
 • Sutura e lëndimit - ndryshimi i traumës - heqja e qepjes
 • Rindërtimi i Hernisë (Budonocil - Osteocili - Cilium Umbilical)
 • Shërimi i plagëve dhe ulcerave
 • Ekzaminimi i gjurmëve të gishtave, heqja e jashtëqitjeve
 • Rimodelimi hemorroidal - rimodelimi i rimodelimit të rektumit
 • klizmë
 • Largimi i fshikëzës dhjamore
 • Biopsitë e nyjeve limfatike
 • abscese hapjes
 • Kullimi i cokoksit të fshikëzës
 • Oniks i oniksit - onikhektomi
 • Sëmundjet e anijeve - Doppler
 • Heqjet dhe biopsitë e formateve
 • Epiteli i qelizave bazale
 • Barku akut - veshka kolike
 • Edemë e gjymtyrëve të poshtme
 • Tromboflebiti mbikëqyrës

Takimet mjekësore

Me kompanitë e Care and Tourism Enterprises ju mund të rezervoni të gjitha takimet tuaja mjekësore, duke ju shmangur spritjes dhe radhët e pafund. Ne mund t'ju ndihmojmë të bëni një takim me specialistin që dëshironi.

Në këtë mënyrë ju mund të siguroni:
• çmime të përcaktuara ,
• mendim i vlefshëm mjekësor
• lehtësinë e aksesit
• koha e pritjes zero
• Kontroll i vazhdueshëm dhe përmirësim i shërbimeve të ofruara
• Garancia e cilësisë 

Testet laboratorike dhe testet diagnostikuese

Përmes Care and Tourism Enterprises ju mund të bëni me lehtësi dhe shpejt testet e mëposhtme laboratorike dhe diagnostikuese.

Gjaku i Përgjithshëm, Ekzaminimi Biokimik i EKT: Diabeti, Hemoglobina e Glikoziluar (HbA1c), Urea, Kreatinina, Acidi Uric, Kolesteroli, HDL, LDL, Trigliceridet, Transaminazat (SGOT, SGPT), Alkaline Fosfataza, γ-GT, CPK, L Direkt, Indirekt), Proteinat Gjithsej, Albumin, Hekuri, Ferritin, Vitamina B12, Acidi folik, Homocisteinina, TIBC, Elektrolitet (K, Na, Ca, P, Mg, Cl). Testet hormonale - endokrinologjike: TSH, T3, T4, Free T3, T4 (FT3, FT4), Anti-TPO, Anti - TG, TSI, etj.

Cilësia CRP, RA-Test, VIDAL, WRIGHT, VDRL, Mono-Test, LE Test, RPR, STREP-A-test, etj.

Kultivimi i kullimit të urinës, pështymës, vaginës, qafës së mitrës ose veshit, etj.

Koha e tromboplastinës e pjesshme (APTT), koha e protrombinës, INR, D-Dimmers, Fibrinogen etj.

A-FP, CEA, CA 19-9, CA 15-3, CA 125, Diabeti, Nivelet e Barnave, Substancat Toksike

Testet diagnostikuese

- Rrezet X
-Tomografia e llogaritur 
- Mamografia dixhitale 
- Matja e densitetit të kockave 
- Ultratinguj 
- Spirometria 
- Panoramike 
- Triplex anije

- Arteriet karotide dhe arteriet vertebrale
- Arteriet e ekstremiteteve të sipërme 
- Arteriet e ekstremiteteve të poshtme 
- Venat e ekstremiteteve të sipërme 
- Venat e ekstremiteteve të poshtme 
- Aorta abdominale 
- Arteriet renale 
- Splen - boshti porta 

Adresë
Napoleon Zervas 17
Janinë, Zip. 45332
Greqi

Kontaktoni me në
Telefon 1: 6936490848
Telefon 2: 6932665280
email: info@careandtourism.com

Orari
24 orë në ditë
365 ditë në vit