Transporti i te dëmtuarve dhe i pacientit

Shpejtësia, siguria, komoditeti

Në Ndërmarrjen e Care and Tourism Enterprises, me parimin e transportit të shpejtë, të sigurt dhe të rehatshëm të pacientëve, ne ofrojmë transport mjekësor me ambulanca rrugore private por edhe me anë të ajrit (trafiku ajror), me aeroplan ose helikopter. Shpëtuesit me përvojë dhe të çertifikuar do të jenë të pranishëm gjatë transferimit por ofrohet dhe mundësia e transferimit nga një specialist mjekësore.

Transferimet,të planifikuara dhe të paplanifikuara, bëhen nga vendin i ngjarjes, në çdo qendër mjekësore në Greqi ose jashtë vendit, ndërsa automjetet tona të certifikuara EKAB (Qendra Kombëtare e Ndihmës së Urgjencës Greke) janë të pajisura për të trajtuar si pacientin e paqëndrueshëm (mbështetje themelore të jetës) ashtu edhe të stabilizuar. 

Të gjitha ambulancat tona plotësojnë kërkesat e EKAB (Qendra Kombëtare e Ndihmës së Urgjencës Greke) dhe Ministrisë së Transportit për përshtatshmërinë dhe sigurinë.

Coverages

Care and Tourism Enterprises, me automjetet e saj më të sofistikuara, ekipin mjekësor, shpëtuesit dhe infermierët, është gjithmonë pranë:
Ngjarje sportive
Koncerte dhe ngjarje
Konferenca dhe fjalime
Biznese


Duke ofruari ndihmën e parë ose transferimin e pacientit në qendrën më të afërt dhe më të përshtatshme mjekësore. 

Adresë
Napoleon Zervas 17
Janinë, Zip. 45332
Greqi

Kontaktoni me në
Telefon 1: 6936490848
Telefon 2: 6932665280
email: info@careandtourism.com

Orari
24 orë në ditë
365 ditë në vit