Care & Tourism | Kompania

Ndërmarrja e Care and Tourism është aktive në fushën e kujdesit shëndetësor nga 24 vjet, duke pasur selinë e saj në Korfuz dhe duke mbajtur një degë në qytetin e Janinës.

Kompania jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh të shëndetit dhe kujdesit cilësor dhe me cilësi të lartë, të disponueshme 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, në kombinim me tarifat më të mira.

Anëtarët tanë të stafit përzgjidhen bazuar në profesionalizmin, përvojën dhe përkushtimin e tyre ndaj njerzve. 

Stafi mjekësor

Stafi mjekësor i Ndërmarrjes Care and Tourism Enterprises përbëhet nga një gamë e gjerë e specialiteteve:

Kirurgët e përgjithshëm
Mjek të përgjithshëm
Patologët
Pediatër
Ortopedik
Kardiologët
Anesteziologë
Kujdesit intensiv   

Të gjithë mjekët me të cilët ne punojmë janë trajnuar në Mjekësinë urgjente para-spitalore dhe janë në gjendje t'i përgjigjen menjëherë, me shpejtësinë dhe efikasitetin e kërkuar, çdo ngjarje kritike dhe të transportojnë me siguri pacientin në qendrën më të afërt dhe më të përshtatshme. Gjithashtu, të gjithë mjekët tanë marrin përsipër kujdesen mjekësor në shtëpi. 

Shpëtuesit - ekuipazhi i ambulancës

Shpëtuesit e Ndërmarrjes Care and Tourism Enterprises janë të trajnuar të merren me situata të rrezikshme në kohë, për të siguruar ndihmën e parë dhe mbështetje psikologjike për njerëzite që i kanë nevojë.

Të gjithë shpëtuesit tanë janë trajnuar në Mjekësinë urgjente para-spitalore dhe kanë një nivel të lartë trainimi dhe përvojë me vite, duke i bërë të mundur që ata të përgjigjen drejtpërdrejt dhe shpejt në nevojat e pacientit.

Infermierë - Infermierë dhe infermierë ekskluzivë

Përveç durimit dhe mirëkuptimit, infermierët tanë kanë njohuri dhe përvojë shkencore që të mund të ofrojnë kujdes holistik dhe të personalizuar për pacientët e të gjitha moshave. Stafi ynë infermieror mund të punojë si në spitale për kujdesin ekskluziv të pacientëve dhe në shtëpi.

Pajisjet dhe furnizimet mjekësore

Ndërmarrja Care and Tourism Enterprises ka pajisjet dhe furnizimet e duhura mjekësore për çdo rast.

Pajisje mjekësore dhe furnizime

- Karriget me rrota
- Elektrokardiografi
- Aspiratat
- Monitor
- Shtresa anti-reflektimi
- Karriget me rrota
- Shishe oksigjeni
- Nebulizuesit
- Peshore
- Matës presioni
- Otoskopët
- Stetoskopët
- Vegla
- Vegla- komplete sterilizimi
- Oksigjeni në shtëpi
- Shtretërit spitalor
- Karriget me rrota
- Artikuj ortopedikë 

- Antiseptikë lëkure
- Dezinfektuesit sipërfaqësorë
- Dezinfektues mjetesh
- Dezinfektuesit e duarve
- Pastrues mjetesh
- Pastrimi i leckave
- Sterilizimi
- Pambuku
- Gjilpëra
- Garzë
- Doreza
- Kontejnerët dhe rastet
- Fashë
- Kateterët Kullimi
- Maska oksigjeni
- Koleksionistët e urinës
- Urinatorë në shtrat
- Shiringa
- Shirita konvergjence plagësh
- Kateterët e venave 

Adresë
Napoleon Zervas 17
Janinë, Zip. 45332
Greqi

Kontaktoni me në
Telefon 1: 6936490848
Telefon 2: 6932665280
email: info@careandtourism.com

Orari
24 orë në ditë
365 ditë në vit